Bouwplaats inrichting
10 / 11 / 2023

Voor de veiligheid van onze mensen en de omgeving, hebben wij hekken aangebracht om de bouwplaats af te zetten. Op onderstaande tekening is aangegeven hoe wij de bouwplaats inrichten, waar de in- en uitritten voor het bouwverkeer zijn en waar de bouwkeet zich bevindt.

Op dit moment zijn er tijdelijke bouwhekken aangebracht. In maart 2024 zullen wij deze vervangen voor permanente bouwschuttingen, die blijven staan tot aan de oplevering van The BaanTower. Wij zullen zorgdragen dat deze bouwhekken van goede kwaliteit zijn en dat de veiligheid van de omgeving wordt gewaarborgd.

Om het verkeer van en naar de parkeervoorziening van de Cooltoren in goede banen te leiden, wordt er vanuit de Cooltoren de komende periode een verkeersregelaar ingezet.

De bouwkeet in het Unipergebouw wordt vanaf februari 2024 in gebruik genomen. Tot die tijd heeft het bouwend personeel een tijdelijk onderkomen binnen het bouwplaatsterrein.

Bouwplaatstekening The BaanTower

Voor vragen, opmerkingen of klachten gedurende de bouw, kunt u contact opnemen met via het email adres baankwartier@thebaantower.nl. Uw mail zal dan zo snel mogelijk worden beantwoord.